picture

PVC lajsne

Lajsne

Podne PVC ugaone lajsne za potrebe pekarske i mesne industrije, kao i ostalim kojima je neophodno dobijana HACCP sertifikata. Ukoliko planirate da dobijete HACCP sertofikat potrebno je da koristite pvc ugaone podne lajsne. Mi proizvodimo dve vrste lajsni koje ispunjavaju zahteve za dobijanje HACCP standarda. Postavljaju se na sve vrste materijala. Rađene su prema upustvima za dobijanje standarda.

Pvc ugaona lajsna
Ugaona lajsna neophodna za dobijanje HACCP sertifikata

picture

Podne PVC ugaone lajsne za potrebe pekarske i mesne industrije, kao i ostalim kojima je neophodno dobijana HACCP sertifikata

picture

Mogu da se postavljaju ne sve vrste materijala, lako se lepe za pločice, laminate i ostale sa silikonom. Pogodne su za hladnjače.


Pvc lajsne za unutrašnju dekoraciju
Neophodne za završne radove u dekoraciji

picture

PVC lajsne za unutrašnju dekoraciju za uređivanje prostorija sa rigips pločama i ostalim gipsanim radovima.

Početna PVC lajsna za stiroporne fasade
Lakše, jeftinije i kvalitetnije od ostalih materijala

picture

Početna lajsna prikazana na slici ima otvore sa donje strane čime je omogućeno cirkulisanje vazduha. Na ovaj način se sprečava kondenzacija vode između stiropora i zida čime se značajno produžava vek trajanja termoizolacije. U uslovima vrlo niskih temperatura kondenzovana voda se zamrzava i uništava termoizolaciju.
Pored pomenutih otvora, prikazana početna lajsna ima i okapnicu da bi se odvela voda koja se nalazi sa spoljne strane. Na ovaj način se celokupna količina vode koja se slije preko fasade odvodi dalje od donjeg dela zida i donje ivice fasade. Na ovaj način se sprečava vlaženje donjeg dela zida usled isparavanja vode, kao i prodiranje vode u temelj zgrade..