picture

Pvc ograde za dvorišta, balkone, terase...

PVC ograda za dvorište

PVC ograde za dvorišta su dugotrajne i otporne na UV zračenje. Naše pvc ograde su ispitane i ocenjene kao izuzetne. Nije potrebno farbanje niti bilo kakvo održavanje naših pvc ograda. Ustvari potrebno je pvc ograde nekada oprati samo vodom. Jednostavan našin pričvćivanja, cena montaže je 2,5 dinara koliko staje vijak 5 x 40 ili 6 x 50. Pogledajte u foto galeriji kako izgledaju dvorišta koja su ograđena sa našim pvc ogradama. Naša pvc ograda za dvorište ima zaštićen industrijski dizajn za koji posedujemo sertifikat. Možda je početna cena veća u odnosu na cene drvene ili neke druge ograde, ali ulaganje se već isplati posle nekoliko godina, jer u pvc ograde neuništive, jedino održavanje je pranje i to najlakše sa crevom i mlazom vode.

Pvc ograda za dvorište
Plastična ograda pogodna za zagrađivanje dvorišta, balkona, terasa...

picture

PVC ograde za dvorišta se izrađuju standardnih dimenzija a visina je po želji kupca. Proizvodimo dve vrste pvc ograda:

picture


- Širina pvc ograde 75mm i debljina 20 mm, sa 5 komora.
Na jedan metar pri razmaku od 3 cm potrebno je 10 komada, dok za razmak od 4 cm na jedan metar ide 9 komada naše pvc ograde.

- Širina 63 mm i debljina 15 mm, sa 3 komore.

Brza i laka montaža plastične ograde
Naše pvc ograde se brzo i lako montiraju na sve vrste materijala

picture

Za pričvršćivanje naših pvc ograda preporučujemo vijak za drvo i plastiku 5x40 čija je cena 1,5 dinara.

picture

Sa našom pvc ogradom štedite novac jer vam nisu potrebni 20 puta skuplji hromirani vijci. Kao što vidite na slici vijak prolazi kroz tri komore i čvrsto pričvršćuje pvc ogradu, ne ostavljaući za sobom tragove pričvršćivanja.

picture

Pvc ograda se brzo, lako i jednostavno montira na sve materijale.