picture

Pvc ograde za terase, balkone, dvorišta...

Plastične PVC ograde za terase

PVC ograde za terase su dugotrajne i otporne na UV zračenje. Naše pvc ograde su ispitane i ocenjene kao izuzetne. Nije potrebno farbanje niti bilo kakvo održavanje naših pvc ograda. Pogledajte u foto galeriji kako izgledaju dvorišta i terase koja su ograđena sa našim pvc ogradama. Naša pvc ograda ima zaštićen industrijski dizajn za koji posedujemo sertifikat. Plastične ograde ostalih proizvođača su samo naša loša kopija.

Pvc ograda za terase
Plastična ograda pogodna za zagrađivanje dvorišta, balkona, terase...

picture

PVC ograde za terase se izrađuju standardnih dimenzija a visina je po želji kupca. Pvc stolarija i pvc ograda odličan spoj. Proizvodimo dve vrste pvc ograda:

picture


- Širina pvc ograde 75mm i debljina 20 mm, sa 5 komora.
Na jedan metar pri razmaku od 3 cm potrebno je 10 komada, dok za razmak od 4 cm na jedan metar ide 9 komada naše pvc ograde.

- Širina 63 mm i debljina 15 mm, sa 3 komore. Ova vrsta ograde napravljena je kao replika naše stare drvene ograde sa perdicama kojom su ograđivani posedi širom Srbije.

Brza i laka montaža plastične ograde za terase
Naše pvc ograde se brzo i lako montiraju na sve vrste materijala

picture

Za pričvršćivanje naših pvc ograda preporučujemo vijak za drvo i plastiku 5x40 čija je cena 1,5 dinara.

picture

Sa našom pvc ogradom štedite novac jer vam nisu potrebni 20 puta skuplji hromirani vijci. Kao što vidite na slici vijak prolazi kroz tri komore i čvrsto pričvršćuje pvc ogradu, ne ostavljaući za sobom tragove pričvršćivanja.

picture

Pvc ograda se brzo, lako i jednostavno montira na sve materijale.