PVC podne lajsne (HACCP standard)

picturePodne PVC ugaone lajsne za potrebe pekarske i mesne industrije, kao i ostalim kojima je neophodno dobijana HACCP sertifikata. Ukoliko planirate da dobijete HACCP sertofikat potrebno je da koristite pvc ugaone podne lajsne. Mi proizvodimo dve vrste lajsni koje ispunjavaju zahteve za dobijanje HACCP standarda. Lajsne se postavljau se na sve vrste materijala, bilo da su u pitanju pločice ili laminati i slično. Pvc lajsne lepe se sa silikonom. Dimenzije pvc lajni za podove su 5 x 5 cm i 3 x3 cm i rađene su prema uputstvu i propisima iz HACCP standarda.

picture

Pvc ugaona lajsna

Ugaona lajsna neophodna za dobijanje HACCP sertifikata

Podne PVC ugaone lajsne za potrebe pekarske i mesne industrije, kao i ostalim kojima je neophodno dobijana HACCP sertifikata

Pvc lajsne za unutrašnju dekoraciju
Neophodne za završne radove u dekoraciji

picture

PVC lajsne za unutrašnju dekoraciju za uređivanje prostorija sa rigips pločama i ostalim gipsanim radovima.

Početna PVC lajsna za stiroporne fasade
Lakše, jeftinije i kvalitetnije od ostalih materijala

Početna lajsna prikazana na slici ima otvore sa donje strane čime je omogućeno cirkulisanje vazduha. pictureNa ovaj način se sprečava kondenzacija vode između stiropora i zida čime se značajno produžava vek trajanja termoizolacije. U uslovima vrlo niskih temperatura kondenzovana voda se zamrzava i uništava termoizolaciju.

Pored pomenutih otvora, prikazana početna lajsna ima i okapnicu za svođenje vode koja se nalazi sa spoljne strane. Na ovaj način se celokupna količina vode koja se slije preko fasade odvodi dalje od donjeg dela zida i donje ivice fasade. Na ovaj način se sprečava vlaženje donjeg dela zida usled isparavanja vode, kao i prodiranje vode u temelj zgrade..